Stel uw vraag

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen zo snel mogelijk contact op uw vraag antwoorden.

  Praktijkadres

  Openingstijden

  Maandag 8:00 – 20:00
  Dinsdag 8:00 – 20:00
  Woensdag 8:00 – 20:00
  Donderdag 8:00 – 20:00
  Vrijdag 8:00 – 20:00
  Zaterdag Op afspraak
  Zondag Op afspraak


  *
  In het weekend zijn wij open op afspraak: tussen 10:00-16:00 uur. Op officiële feestdagen houden wij ook spreekuur op afspraak.

  Spoedlijn

  06-21685249

  Buiten onze normale praktijkopeningstijden kunt bij acute en ernstige pijnklachten contact opnemen met de spoeddienst. Houd u er rekening mee dat u de behandeling contant of met pin direct moet betalen.

  Onze tandartspraktijk op de Eerbeeklaan bevind zich in Den Haag, Stadsdeel Rustenburg en Oostbroek. In de buurt van Zuiderpark, Escamp en Centrum. Wij zien graag alle omwonenden in onze praktijk. Maar wij beperken ons hier niet toe. Wij hebben internationale patiënten uit diverse internationale landen die bij ons komen voor specialisatie behandelingen. Wij respecteren en houden rekening met alle culturen en geloofsovertuigingen. Iedereen is welkom. Ook staan wij hoog aangeschreven binnen de kringen van Expats omdat ons personeel diverse talen beheerst.

  (International emergency dentist), (Deutscher Zahnarzt in Den Haag für Notfälle und Unfälle), (Dentiste francophone), (طبيب أسنان يتحدث اللغة العربية.),(Türkçe konuşan diş hekimi asistanı).

  Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  2 min | 200 m lopen
  vanaf tram 2
  Fahrenheitstraat Zuid

  Tegenover de groene moskee loopt u langs huisartsenpraktijk “Praktijk 298” de Heelsumstraat in. Blijf langs de kapperzaak rechtdoor lopen en ga de tweede straat (bij de parkeermeter en het biljartcafé) links de beekbergenstraat in. U loopt zo op tegen onze praktijk.

  3 min | 250 m lopen
  vanaf Tram 4
  Dierenselaan

  Ga rechtdoor de Apeldoornselaan op. Loop langs de speelgoedwinkel “Top1toys”, en langs de scooterzaak “Rehorst”. Blijf rechtdoor lopen. Ga daarna Bij “Oost West makelaars” linksaf de straat in . Onze praktijk vind u aan de linkerkant.

  4 min | 350 m lopen
  vanaf Tram 6
  Dierenselaan

  Loop richting “Cash converters” verder langs “Hema”. Steek op de hoek bij de Kerk het zebrapad over langs de tramhalte van tram 4. Ga rechtdoor de Apeldoornselaan op. Langs de speelgoedwinkel “Top1toys”, langs de scooterzaak “Rehorst”. Blijf rechtdoor lopen. Ga daarna Bij “Oost West makelaars” linksaf de straat in . Onze praktijk vind u aan de linkerkant.

  8 min | 740 m lopen
  vanaf Tram 12
  De La Reyweg

  Op het kruispunt van de Paul Krugerlaan. Waar de twee tramhaltes van tram12 zich bevinden. Ziet u bij de eene kant: “A-telecom, reperaties”. En aan de andere kant. “Wierab meubelen”. Vanaf Wierab meubelen steekt u over op het zebrapad. En loopt u langs “Bako’s Supermarkt”. En vanaf “A-telecom” loopt u langs “Bulet 2 verkeerschool”. Blijf rechtdoor lopen op de loosduinseweg. Bij het grote gebouw met grote rode letters “CAPITOL” gaat u linksaf de Apeldoornselaan op. Loop rechtdoor langs “café de Grens”, langs de eerste afslag en “AC thuiszorg”. Bij de tweede afslag gaat u rechts de eerbeeklaan in. Onze praktijk vind u aan de linkerkant.

  Kunnen wij u helpen?

  Neem contact op